Αν σου αρέσει το πέστο πάμε να σου δείξω έναν ωραίο συνδυασμό που μπορείς να επιλέξεις για τη τορτίγια σου.
Υλικά για 1 μερίδα:
Η εκτέλεση είναι πάρα πολύ απλή:
Ήξερες ότι η μοτσαρέλα παρασκευάζεται συνήθως από ιταλικό βουβαλίσιο ή αγελαδινό γάλα; Πρόκειται για ένα λευκό τυρί, χαμηλό σε νάτριο συγκριτικά με τα υπόλοιπα λευκά τυριά. Ακόμη, η μοτσαρέλα περιέχει 708 mg ασβεστίου στα 100 g προϊόντος, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή πηγή ασβεστίου.
Tip: Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό πέστο (θα βρεις συνταγή στο προφίλ μας) ή να επιλέξεις μια έτοιμη σάλτσα πέστο. Προσοχή στην περιεκτικότητα αλατιού, καθώς οι έτοιμες σάλτσες περιέχουν συνήθως αρκετό αλάτι.
Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα:
Καλή σας απόλαυση!